Intenzivní trénink OB ve Dvoře Králové

23.04.2011 09:00

Nejdříve jsme váhaly, ale pak jsme se rozhodli s Aili a Biemim jet na intenzivní trénink v OB do Dvora Králové a opravdu jsme udělali moc a moc dobře. Vzali jsme sebou kamarády Janču s jejim šikovným malým pudlíkem Sunnym a vyrazili. Cesta byla fajn, ani jsme nezabloudili a dojeli jsme i včas. Sluničko krásně svítilo, konalo se to v areálu Nový svět, kde mají moc hezké zázemí, jak pro pejsky, tak pro páníčky a dokonce i koně a jízdárnu. Tkaž bylo i na co koukat a kochat se. .o))

Rozdělili nás do skupinek podle pokročilosti a my byli přiděleni naší báječné chovatelce od Bimiho, Ladě. Cvičila jsem více spíš s Aili, nejdřív byla Aili docela vyplašená, ale pak se sklidnila, zjistila, že jí nikdo nic špatného nedělá a že je to i sranda a pak se i snažila a byla opravdu velký šikulínek. Měla jsem z ní velikou radost, jak krásně dokáže fungovat a přemýšlet. Biemiček si taky něco s Ladou zkusil. Ukázala nám jak se dá hezky pracovat v klídku v pohodičce, všechno vysvětlila, snažila se pomoct, i když někdy páníčkům to docvakávalo déle než jejich čtyřnohým miláčkům. .o))) 

Přijel se na nás podívat i Biemičkův bráška Bonnýsek.

 Celková partička a lidičky byli úžasní, počásko vyšlo, že jsem měla i malinko spálená ramena, pejsci se krásně proběhli a vylítali a trenéři, ty byli nejskvělejší ze všech. .o)))

Byl to opravdu super den a já doufám, že to nebylo naposledy. I Jača se Sannym byli moc a moc nadšeni, takže přiště určitě jednou zase s námi. .o)) 

zde fotečky od Janči

kelsun.rajce.idnes.cz/23.04.2011-Seminar_OBE_-_KK_Novy_Svet%2CDvur_Kralove_nad_Labem/

fotečky od Lady 

holahopa.rajce.idnes.cz/Trenink_obedience_23.4.2011_Dvur_Kralove_n.L./