Intenzivní trenink agility Brno - Mikulovice s Olinou Edrovou

22.10.2011 10:00

Chtlěi jsem si vyzkoušet i jiného trenéra, než naší Evičku Linkovou a tak sjem se nechali přemluvit od naší kamarádky Petry s Jackem a vyrazili s Biemim v pátek 21.10. odpoledne směr Brno Mikulovice. Jela s námi i další známá Jiřina s fenečkou Jackou. Cesta byla celkem fajn, docela ubíhala a ani jsme nebloudili. .o)

Ubytovaní jsme byli přímo v areálu jezdeckého klubu Mikulovice u moc sympatického pána, který nám pak ukázal i koně a stáje a udělal v sobotu náječnou snídani. Trénink byl v přímo v areálu v kryté koňské hale, tak jsem to měli blízko a nemuseli nikde přejíždet.

 V sobotu se začínalo od 10.00 a musím říct, že trénink byl opravdu intenzivní, i když jsme byli jediní začátečníci, přišlo mi, že jsme pořád na place. V neděli začínal trénink už od 6.00, vstávání bylo krušné, ale zvládli jsme to. .o) A na konec i v pořádku a docela za včasu dorazili domů.

Musím uznat, že nám to hodně dalo, naučili jsme se hodně nových věcí a tenérka Olina a její pomocnice Iva byli víc než suprové, pohodové a trpělivé. Když to půjde, rádi bychom znovu na její tréninky, jen škoda, že jsou tak daleko. 

Pár fotek zde: andilekir.rajce.idnes.cz/agi_Brno_22.-23.10.2011/