Club show BCCCZ 30.4.2011 Opatovice

30.04.2011 09:00

Na čarodějnice jsme vyrazili s Aili a Biemim na klubovou výstavu do Opatovic, měli jsme tam srazík s naší chovatlekou Ladou Richterovou a i s bráškou Bonnýskem. Rozhodčí Anna Kochan z PL. Vystavoval se jak Biemi s č. 2, byla to jeho první výstava, tak i  Aili s číslem 60.

První na řadu šel Biemi, musíme příště víc trénovat, páč to ještě opravdu nebylo ono. .o)) Ale Biemiček se umístil na krásném 3 místě ze 7 štěňátek se známkou VN a s posudkem: pes silné kostry, lehce vysoký v nohách, dobrá hlava, těžké uši, lehce krátký krk, jasně bronzové oko, zadní končetiny úzké v pohybu, klenutá bedra. 

S Ailinkou jsme čekali skoro do odpoledne, bylo vedro a pejsci z toho byli docela unaveni, ale Aili se zatím skamarádila s bráškou Biemiho Bonnýskem a opatrovala ho tam jako vlastního. .o))

Ailinka měla hodně velkou konkurenci, v její kategorii bylo 19 fen. Skončili jsme se známkou VD a s posudkem: pravidelné proporce těla, hezká samičí hlava a výraz, světlé oko, úzký hrudník, pravidelné úhlení končeti, energický pohyb, v pohybu sbíhané paty, vysoko nesený ocas. 

Za ten ocas, bych z ní udělala 4, ale prostě ne a ne ho dát dolů, doma když jsme to trénovali, tak ho krásně nosila jak má a na výstavě si z něj dáma udělá chochol nahoru. No třeba to mohlo být lepší, ale já byla moc spokojená, jsou to moje šikulky a i kdyby měli uši dozadu pro mě to jsou ti nejúžasnější hafky co jsem si jen mohla přát. .o)))

Tady fotečky od Lady

holahopa.rajce.idnes.cz/Club_show_BCCCZ_30.4.2011_Opatovice/